Youth Do It

Vraag van de klant

Youth Do It is een initiatief van de Stichting Choice for Youth (Rutgers Stichting). De website dient als een platform om informatie en kennis door middel van verschillende tools te presenteren. Seksualiteit voor de jeugd (in ontwikkelingslanden) staat centraal binnen Youth Do It. Het quiz-element is beschikbaar voor zes verschillende categorieën, verdeeld over circa 40 subcategorieën. 

Selecteer hiernaast de gewenste weergave

youthdoit-projecten.jpg
ipad-youthdoit.jpg

Articles

Fotografie

Er is een relatief groot fotoarchief vastgelegd om deze site te realiseren. De foto's zijn van grote invloed voor het uiterlijk van de website. Verschillende leeftijden en bevolkingsgroepen staan schitterend afgebeeld op de mooiste locaties.

Take action

De website is verdeelt over zes verschillende categorieën. Binnen deze categorieën staan de subcategorieën welke allemaal een story, quiz en reflectie bevatten.

Video's

Leer en ervaar

Om het leerproces te stimuleren zijn er legio video's geüpload. De video's hebben een speels karakter, om zo op een leuke manier de boodschap over te brengen

Training-packages

Aangezien Youthdoit een informatieve website is, is content de belangrijkste pijler. Training packages zijn simpele pdf bestanden, echter hebben we ze netjes gestructureerd zodat voor elke bezoeker duidelijk is wat hij waar kan vinden.

Skill Building

Leer verschillende emoties, eigenschappen en skills aan de hand van voorbeelden en ervaringen in de praktijk.

Geprikkeld door de website? Wij helpen je graag verder. Lees op de webdesign utrecht pagina hoe wij ter werk gaan.