De Keuken van Gastmaal

Vraag van de klant

De Keuken van Gastmaal, een gerenommeerd restaurant in Utrecht. Gastmaal wilde graag online vindbaar worden zodat bezoekers konden reserveren. Ook moest de website informatie geven over het restaurant zelf.

Recensie van de klant

"Heel tevreden zijn we over de samenwerking met Violet88. Een jong bedrijf dat met veel passie hun werk doet. Ze zijn daadkrachtig en wisten onze wensen goed te vertalen."

In 3 woorden: jong, gedreven, flexibel.

gastmaal-homepage3.png

Helaas, er is momenteel geen mobiele weergave beschikbaar.

Essentie

Vormgeving

De website heeft een kleurenpallet van twee dominante kleuren. Qua vormgeving is de website vrij 'blokkerig' opgebouwd, ook is er veel ruimte vrij gelaten tussen verschillende elementen. Daarnaast speelt mooi beeld een grote rol.

Hoe werkt het?

Op de website van De Keuken Van Gastmaal kun je een goede sfeerimpressie krijgen van het restaurant, ook is er de mogelijkheid om online te reserveren. Daarnaast is er ook een nieuws-sectie waarop je nieuws kunt lezen.

Reserveren

Resengo

Op de website kun je gemakkelijk reserveren door middel van de Resengo plugin. Voer een datum, tijd en aantal personen in en je kunt zo aan tafel schuiven! Als je een Resengo profiel hebt kun je punten sparen, een leuke bijkomstigheid.

Beeldgebruik

Wat is er het meest belangrijk bij een restaurant? De keuken. Het is duidelijk dat de keuken een dominante plek op de website hoort te krijgen. Er is gekozen voor beeld in de header, na het reserveren en in het stukje 'gastmaal's visie'.

Opgeleverde website

De Keuken Van Gastmaal heeft een strakke, heldere website. Je kunt er eigenlijk alles op doen wat nodig is bij een restaurant. Reserveren, het menu bekijken, een impressie krijgen en nieuws bekijken. Een goede website voor een restaurant. Wil je ook een website laten bouwen?