Advance Consulting

Vraag van de klant

Advance Consulting is een adviesbureau gefocust op private investments in ontwikkelingslanden. Ze wilde een website waarin hun diensten, het bureau en projecten goed naar voren komen. Ook een belangrijk onderdeel is de 'calls' (oproep voor proposals), leidend voor de bedrijfsvoering van Advance Consulting.

Recensie van de klant

Het is ontzettend prettig met Violet88 samen werken. Het team werkt snel en professioneel met een ongekend hoge service. Ze luisteren goed maar komen ook zelf met goede input. Ik zou Violet88 absoluut aanraden!

Selecteer hiernaast de gewenste weergave

desktop-advanced.jpg
ipad-advanced.jpg

Vormgeving

Calls

Vrijwel het belangrijkste onderdeel van de website is de 'calls' sectie. Calls zijn momenten waar investeerders kans maken om een subsidie te krijgen. Het CMS herkent automatisch of een call open, expected to open of closed is. Ook heeft de beheerder de mogelijkheid om meerdere calls per subsidie pagina toe te kunnen kennen.

Huisstijl

Advance Consulting is een bedrijf wat al sinds 1999 bestaat en heeft dus al een bestaande, gevestigde huisstijl. Een combinatie van rood, grijs en wit. Makkelijke kleuren waarin je goed kunt accentueren. Als je op de website navigeert kom je verschillende titels tegen, deze hebben allemaal de kleuren van het logo. Kleine details die er toe doen.

Projecten

Map

Toonaangevend zijn de projecten die op de website staan. Door middel van een kaart, zoekfunctie en filters die toegekend kunnen worden per project kun je als bezoeker enorm makkelijk bekijken wat je wilt!

Foto's & beeld

Beeldgebruik op websites is in 2018 steeds belangrijker geworden. De grants, loans, news, projects en our team pagina's worden echt gevormd door het mooie beeldgebruik. 

De website

De website is vrij compleet en oogt zeer professioneel. Door het gebruik van technische functionaliteiten (projectenkaart, callspagina, filters) en mooi beeld (projecten, news) is er uiteindelijk een erg sterke combinatie geleverd.