Add to Favorites

Vraag van de klant

Add to Favorites zocht een partij die een nieuwe Wordpress website kon realiseren. Een partij die de lead nam in het functioneel ontwerp en wist wat goed is om wel/niet in je website terug te laten komen. Ze kwamen uit bij ons.

Selecteer hiernaast de gewenste weergave

addtofavorites-projects.jpg
ipad-add2f.jpg

Vormgeving

Samenwerking

De samenwerking met Add to Favorites liep zeer voorspoedig. Door een gesmeerd proces kon er vanaf onze kant aaneengesloten aan het project gewerkt worden. Effectieve ontwerp sessies en feedback op de website tijdens het ontwikkelen zorgde ervoor dat er snel een eindproduct stond.

Kleuren

Het logo van Add to Favorites bestaat uit de kleuren geel en zwart. In de website kun je deze kleuren subtiel terugzien. Het beeldmateriaal is zorgvuldig gekozen. Er wordt gebruik gemaakt van de 'gaze cueing' techniek, waarbij iemand op een foto naar een element kijkt. Een bezoeker volgt deze lijn en kijkt vervolgens automatisch naar het element. 

Succesverhalen

Cases in een vogelvlucht

Bij elke website is het tonen van je grootste successen van enorm belang. Add to Favorites noemt dit 'succesverhalen', korte pagina's met daarop een casebeschrijving. In 5 minuten kun je lezen wat ze hebben gedaan en wat het resultaat daarvan was.

Tripolis

Add to Favorites maakt gebruik van het mailprogramma Tripolis. Dit moest logischerwijs gekoppeld worden met de nieuwe website. Je kunt je aanmelden voor een inspiratiemail, als een klant zich nu aanmeld wordt diegene automatisch in een lijst gezet.

Doorlooptijd

De website van Add to Favorites is binnen 2 maanden ontwikkeld. Door een goede en effectieve samenwerking verliep de ontwerp- en development fase zonder enige moeite.

Addtofavorites is een Wordpress website. Wij maken ook websites in het Silverstripe CMS.