FAQ

FAQ.

Algemeen

Werken jullie ook samen met andere partijen?

Nee. Wij hebben alle kennis in-house, je kunt daarom met diverse vragen bij ons terecht. Als het echter een verzoek is van de klant om met een bepaalde designer samen te werken, dan doen wij dat graag.

Zijn er na de oplevering van de website nog meer kosten?

Na oplevering van de website heb je altijd te maken met hosting en onderhoudskosten. Goede hosting kost rond de 120 euro per jaar. Onderhoudskosten varieren per website, daarom is het lastig om een indicatie te geven.

Ben ik rechtmatig eigenaar van de website / ontwerpen na oplevering?

Ja. Je bent volledig eigenaar van het opgeleverde product. Wij doen niet aan ‘de kleine lettertjes’ of andere contracten waar je direct aan vastzit. Alles waar we iets voor rekenen, bespreken we met jou.

Werken jullie op uren basis of met een fixed price?

Wij werken met een fixed price methode. De prijs op de offerte is ook daadwerkelijk de prijs die we hanteren. Mochten er onvoorziene problemen voorbij komen die meer uren kosten, dan zijn de kosten voor ons.

Onderhouden

Ik heb al een website. Kunnen jullie die ook onderhouden of re-designen?

Ja. Mits de vorige webbouwer of designer toestemming hiervoor verleent.

Krijg ik een eigen domeinnaam en e-mail?

We kunnen een e-mail adres aanmaken voor 3,50 per maand per mail. Er zitten geen limieten aan.

Is het nodig om de hosting bij jullie te doen als ik een website laat maken?

Nee, dit is niet nodig. Als de hosting echter wordt uitbesteed zijn wij ook niet meer verantwoordelijk voor eventuele problemen en kunnen wij niet meer garant staan.

Doen jullie aan onderhoudscontracten?

Nee, die hebben wij niet. Wij hebben er een hekel aan om ergens maandelijks voor te betalen. Wij werken met de strippenkaart, je koopt vooraf een aantal uren in en die gaan pas tellen wanneer wij werkzaamheden voor jou aan het uitvoeren zijn!

Bedenken

Ik heb al een grafisch ontwerp. Kunnen jullie de website bouwen?

Natuurlijk kunnen wij dat. Dit is voor ons geen enkel probleem.

Hoe ziet het ontwerpproces eruit?

Wij proberen in een eerste gesprek zoveel mogelijk informatie van jou te krijgen. Met deze informatie gaat de ontwerper aan de slag en komt vervolgens met een eerste design. Dit design optimaliseren wij totdat jij tevreden bent! Geen limiet aan feedbackrondes.

Ontwikkelen

Als ik een website door jullie laat maken, hoe verloopt dan het proces?

Het proces ziet er als volgt uit:

1. Kennismakingsgesprek

2. Ontwerp & feedback fase

3. Bouw van de website & feedback

4. Oplevering van de website

5. Introductie van het CMS

Heb ik inspraak als opdrachtgever tijdens de bouw?

Natuurlijk. Wij zijn van mening dat we samen naar iets moois werken. Hiervoor hebben wij inspraak en feedback van jou als opdrachtgever juist nodig.

Kunnen jullie alles maken?

Ja, wij kunnen vrijwel alles maken op het web. Het enige wat soms voor problemen kan zorgen is het koppelen met bestaande systemen. Deze systemen kunnen in anderen talen geschreven zijn die wij gewend zijn.

Online marketing

Beloven jullie online marketing resultaat?

Nee dit doen wij niet. Het is heel lastig om bepaalde resultaten vooraf te voorspellen. Er is wel een grote kans dat ons werk bij gaat dragen in een verbeterde vindbaarheid.

Hoe ziet het online marketing proces eruit?

We horen graag wat al weer over je doelgroep, markt, persona's, et cetera weet. Daarna kijken we wat het beste bij jou past, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie of een ander middel. Als eenmaal de scope juist is, gaan we van start.