Webdesign Utrecht

Webdesign Utrecht

Als wij voor jou gaan ontwerpen wil je natuurlijk weten hoe wij dit doen en wat je kunt verwachten. Wij zorgen ervoor dat jouw visie en doelstellingen naadloos overloopt in een grafisch ontwerp voor je website, webshop, online sales tool of web-applicatie. Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken, we zijn gevestigd in Wolvenplein te Utrecht.

1. Idee-ontwikkeling

In een eerste gesprek bespreken we wat jij mooi vindt en wat je graag terug wilt zien. Daarna beginnen wij met een concept, oftewel het ontwikkelen van een idee dat past bij jouw visie.

2. Eerste versie grafisch ontwerp

De look and feel van de schetsen en de structuur wordt nu duidelijk zichtbaar. Call-to-action elementen, kleurgebruik en de keuze voor het gekozen lettertype krijgt zo meer gestalte.

3. Feedbackmomenten

Als het grafisch ontwerp eenmaal staat vragen wij om terugkoppeling. In deze fase ontvangen wij graag feedback van jou. Wat vind je van het ontwerp? Past dit goed bij jouw identiteit? We optimaliseren het ontwerp, totdat er écht iets staat waar wij beiden trots op zijn.

4. Final check

Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, het kan dus even duren voordat de final check aan bod komt. Jij moet immers tevreden zijn met eindresultaat. Pas als jij tevreden bent, zijn wij ook tevreden.

Moeten wij ook ontwikkelen?

Het kan voorkomen dat je alleen een ontwerp nodig hebt. Als je het ontwerp wilt laten ontwikkelen kunnen wij dit natuurlijk ook voor je doen. Het bouwproces verschilt niet heel veel van het ontwerpproces. Hier vind je hoe we een websitewebshop of web applicatie aanpakken.

Waarom Violet88?

Full-service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Utrecht

Wij zijn gevestigd in centrum Utrecht. De oude gevangenis Wolvenplein is waar wij huisvesten, prima te bereiken met de auto en OV. We nodigen je graag uit om langs te komen.

Snel schakelen

Je kunt snel schakelen bij ons. Zo hebben wij de strippenkaart: vooraf een aantal uren inkopen die nooit verlopen, mocht er wat aangepast moeten worden, dan kunnen wij snel aan de slag!

Fixed price

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Maatwerk

Elk ontwerp dat wij maken is maatwerk. Je hebt volledige zeggenschap over hoe het eruit komt te zien. Jij draait aan de knoppen!

Optimaliseren

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. Wat kunnen wij doen als de website, webshop of web applicatie zijn doelstellingen niet behaald?

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier!

CONTACT

CONTACT

Hi,

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Dan mag je met mij contact opnemen om al je vragen te stellen. Telefonisch, via mail of face-to-face!