Webshop

Diensten

Webshop

Wil je een webshop laten maken? Wij maken voor grote en kleine bedrijven professionele webshops. Systemen die wij gebruiken zijn: WooCommerce en Silverstripe. Beide zijn open-source, eenvoudig aanpasbaar en kennen geen restricties. Wij passen de webshop volledig naar jouw eigen wensen aan.

1. Kennismakingsgesprek

In het eerste gesprek leren we jou kennen. Hierin bespreken we wat je met de webshop wilt. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Waar hecht jij waarde aan? Waarom wil je überhaupt een webshop? Wat vind je mooi? et cetera. Ook bekijken we enkele concurrenten, kunnen we van hen leren?

2. Ontwerp & feedback fase

Wij gaan aan de slag met de verkregen informatie en leggen je vervolgens verschillende ontwerpen voor. Je kiest er één en deze optimaliseren we totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, we gaan pas door naar de volgende fase als jij volledig achter het ontwerp staat!

3. Bouw van de webshop & feedback

Als het grafisch ontwerp eenmaal is goedgekeurd gaan we aan de slag met bouwen. Omdat we jou zo veel mogelijk in dit proces willen betrekken kun je de voortgang elke vrijdag op een testserver volgen.

4. Oplevering van de webshop

Als de bouw van de webshop af is begint je online avontuur. Hiermee bedoelen we dat alles geregeld wordt qua e-mailadressen, domeinnaam, webruimte gereed maken en we stellen Google Analytics in.

5. Introductie CMS

Om goed aan de slag te kunnen gaan met jouw nieuwe webshop nemen we de achterkant van het CMS met je door. Daarnaast staan wij ook altijd open voor feedback en plannen wij maar al te graag een evaluatiegesprek in.

En hoe verder?

Als de webshop eenmaal live staat begint het pas. Het is van belang om goede webhosting te hebben, je wilt immers altijd online zijn. In de zoektocht naar nieuwe bezoekers kunnen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren goede oplossingen zijn. We vertellen je er graag meer over.

Waarom Violet88?

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten, nieuw design later toevoegen? Geen probleem.

Fixed price

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Bereikbaarheid

Onze kantoortijden zijn 8:30 – 19:00. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Full-service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Optimaliseren

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. Wat kunnen wij doen als de website, webshop of web applicatie zijn doelstellingen niet behaald?

Snel schakelen

Je kunt snel schakelen bij ons. Zo hebben wij de strippenkaart: vooraf een aantal uren inkopen die nooit verlopen, mocht er wat aangepast moeten worden, dan kunnen wij snel aan de slag!

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier!

CONTACT

CONTACT

Hi,

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Dan mag je met mij contact opnemen om al je vragen te stellen. Telefonisch, via mail of face-to-face!