Maatwerk Tool

Diensten

Maatwerk Tool

Een tool kun je zien als een losse functie die je in een bestaand systeem plaatst. Onder een dergelijk systeem verstaan we een website, webshop, webapplicatie, et cetera. Een voorbeeld van een tool is een specifieke agendafunctie, een module waarbij je kunt reserveren, enzovoort. Loop je met een idee rond maar kan niemand het realiseren? Laat het ons dan weten! Wij kunnen met verschillende programmeertalen overweg en bespreken alle opties graag met jou.

 

1. Kennismakingsgesprek

Als je een (nieuw) idee hebt beginnen we met een eerste gesprek. Hierin bespreken we wat je wilt en wat het doel hiervan is. Op deze manier proberen we de vraag achter de vraag te achterhalen.

2. Ontwerpfase & feedback

Wij gaan aan de slag met de verkregen informatie en leggen je vervolgens verschillende ontwerpen voor. Je kiest er één en deze optimaliseren we totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, we gaan pas door naar de volgende fase als jij volledig achter het ontwerp staat!

3. Bouw van de tool & feedback

Als het grafisch ontwerp eenmaal is goedgekeurd gaan we aan de slag met bouwen. Omdat we jou zo veel mogelijk in dit proces willen betrekken kun je de voortgang elke vrijdag op een testserver volgen. Minimale aanpassingen in het design en de tool zijn hier nog mogelijk.

4. Oplevering van de maatwerk tool

Als we klaar zijn met bouwen kan je de tool gebruiken. We nemen graag alles met je door om onvoorziene problemen tegen te gaan. Ook helpen wij maar al te graag met de tool aan te passen en te optimaliseren.

Wil je verder bouwen?

Het kan voorkomen dat je al een ontwerp, bestaand product of concept hebt. Als je verder wilt bouwen op wat je al hebt kunnen wij dit ook voor je doen.

Waarom Violet88?

Full-service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten, nieuw design later toevoegen? Geen probleem.

Snel schakelen

Je kunt snel schakelen bij ons. Zo hebben wij de strippenkaart: vooraf een aantal uren inkopen die nooit verlopen, mocht er wat aangepast moeten worden, dan kunnen wij snel aan de slag!

Optimaliseren

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. Wat kunnen wij doen als de website, webshop of web applicatie zijn doelstellingen niet behaald?

Bereikbaarheid

Onze kantoortijden zijn 8:30 – 19:00. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Fixed price

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier!

CONTACT

CONTACT

Hi,

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Dan mag je met mij contact opnemen om al je vragen te stellen. Telefonisch, via mail of face-to-face!