Webhosting

Diensten

Webhosting

Als je een website, webshop of web applicatie altijd bereikbaar wilt hebben heb je goede webhosting nodig. Webhosting is het opslaan van bestanden op een computer (server) die te bereiken is via het internet. Door je domein naam te koppelen worden de bestanden zichtbaar bij het intypen van het juiste internet adres. Omdat de webserver een permanente verbinding met het internet heeft kan iedereen via internet het bestand (de website, webshop of web applicatie) bekijken.

1. Domein verhuizen naar ons

Als wij jouw domein gaan verhuizen vragen wij allereerst een token aan bij jouw huidige leverancier. Vervolgens kunnen wij die token doorvoeren bij onze leverancier, waardoor wij jouw online product kunnen gaan hosten.

2. Domein aanvragen

Als wij je website, webshop of online applicatie maken kunnen wij rechtstreeks het domein aanvragen. Dit is voor ons de meest efficiënte manier. Wij kunnen namelijk rechtstreeks met de leverancier handelen. 

3. Domein doorzetten

Je houdt het domein waar hij al staat, maar het domein wordt gelinkt aan onze eigen snelle webserver.

Waarom Violet88?

Altijd online

Bij ons staat jouw website, webshop of web applicatie altijd online. Altijd online zijn is in onze ogen het allerbelangrijkst, daarom staan wij voor je klaar mocht je toch offline zijn!

Snel schakelen

Je kunt snel schakelen bij ons. Zo hebben wij de strippenkaart: vooraf een aantal uren inkopen die nooit verlopen, mocht er wat aangepast moeten worden, dan kunnen wij snel aan de slag!

Bereikbaarheid

Onze kantoortijden zijn 8:30 – 19:00. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier!

CONTACT

CONTACT

Hi,

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Dan mag je met mij contact opnemen om al je vragen te stellen. Telefonisch, via mail of face-to-face!