Nieuwsbrieven

Diensten

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven, een handig middel om klanten aan je te binden. Met een nieuwsbrief campagne verstuur je gemakkelijk mails naar een vaste groep mensen die zich voor de nieuwsbrief (of andere e-mails) heeft opgegeven. Wij kunnen deze nieuwsbrieven voor je ontwerpen en ontwikkelen, het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor de teksten!

1. Materiaal verzamelen

Als eerste stap hebben wij materiaal van jou nodig. Een e-mail moet persoonlijk zijn en moet jou als bedrijf uitstralen. Al het materiaal zoals foto's, logo's, teksten willen wij graag ontvangen.

2. Ontwerp & Feedback

Als wij het materiaal binnen hebben gaan we ontwerpen. Uiteraard is er in deze fase ook ruimte voor feedback. Er is geen limiet aan feedbackrondes, pas als jij tevreden bent gaan we bouwen!

3. Ontwikkelen & Testen

Als het ontwerp af is gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de e-mail. Doordat veel mensen nog met verouderde mailprogramma's werken moeten de e-mails getest worden zodat iedereen de nieuwsbrief in goede orde ontvangt.

4. Feedback & Launch

Als laatste stap wordt de nieuwsbrief gecheckt en is er ruimte voor de laatste feedback. Als alles tiptop in orde is kan de nieuwsbrief verstuurd worden. Wij versturen ze met behulp van het programma MailChimp, het meest gebruikte programma voor het versturen van mailings.

En hoe verder?

Nieuwsbrieven inzetten is een goed middel om nieuwe en bestaande klanten aan je te binden. Je kunt daarnaast ook zoekmachine optimalisatie en/of zoekmachine adverteren inzetten om nieuwe bezoekers te krijgen!

Waarom Violet88?

Full-service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Fixed price

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Snel schakelen

Je kunt snel schakelen bij ons. Zo hebben wij de strippenkaart: vooraf een aantal uren inkopen die nooit verlopen, mocht er wat aangepast moeten worden, dan kunnen wij snel aan de slag!

Bereikbaarheid

Onze kantoortijden zijn 8:30 – 19:00. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Specialistische kennis

Wij hebben kennis over online marketing in huis, dat delen we maar al te graag met je. Onze trajecten zijn niet alleen maar uitvoerend, ook adviseren we je hoe je het best vindbaar kunt worden!

Optimaliseren

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. Wat kunnen wij doen als de website, webshop of web applicatie zijn doelstellingen niet behaald?

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier!

CONTACT

CONTACT

Hi,

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Dan mag je met mij contact opnemen om al je vragen te stellen. Telefonisch, via mail of face-to-face!