Google / Bing Adverteren

Diensten

Google / Bing Adverteren

Met Google / Bing adverteren kun je snel nieuwe klanten verkrijgen. Google en Bing reserveren plekken voor advertenties boven- en onderaan de pagina. Posities 1, 2, 3 en 4 worden standaard gereserveerd voor betaalde advertenties. Door een bepaald bedrag te bieden voor de positie, kun je gemakkelijk hoog scoren! Samen met jou gaan we op zoek naar 'kansen' in de online markt. Wij willen jouw klant zo efficiënt mogelijk aanspreken en het rendement van de campagne zo hoog mogelijk houden.

1. Informatieverzameling

In de eerste stap wordt gekeken naar het gedrag van jouw doelgroep. Welke klanten wil je aanspreken met de campagne? Hoe gedraagt jouw klant zich op het internet? En waarmee kan je jouw klant 'triggeren' om je website te bezoeken? Wat weet je al van de doelgroep?

2. Kaders campagne bepalen

Als we meer kennis over jouw doelgroep hebben weten we hoe we ze moeten benaderen. In deze fase gaan wij de campagne in hoofdlijnen vormgeven, zoekwoorden vinden, budget en duur campagne bepalen, et cetera. Je kunt natuurlijk zoekwoorden aangeven die jij belangrijk vindt.

3. Campagne opzetten

Als het inzichtelijk is wie de potentiële klanten zijn en hoe we deze klanten aan gaan spreken, dan kan de campagne worden geïmplementeerd. De advertentieteksten worden onder andere opgesteld en de pagina's waarop mensen landen (landingspagina's) worden ingericht.

4. Rapportage, analyse en optimalisatie

De resultaten van de campagne dienen goed geanalyseerd te worden, je wilt immers weten wat goed werkt. Een rapportage kun je ontvangen wanneer je wilt. Het optimaliseren van een kleine campagne kost gemiddeld 2 uur per maand, maar is sterk afhankelijk per account.

En hoe verder?

Beter vindbaar worden door zoekmachine adverteren is een goed middel om meer bezoekers te krijgen. Je kunt ook zoekmachine optimalisatie inzetten, of mailings versturen naar je klanten om meer omzet te behalen.

Waarom Violet88?

Full-service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Specialistische kennis

Wij hebben kennis over online marketing in huis, dat delen we maar al te graag met je. Onze trajecten zijn niet alleen maar uitvoerend, ook adviseren we je hoe je het best vindbaar kunt worden!

Snel schakelen

Je kunt snel schakelen bij ons. Zo hebben wij de strippenkaart: vooraf een aantal uren inkopen die nooit verlopen, mocht er wat aangepast moeten worden, dan kunnen wij snel aan de slag!

Bereikbaarheid

Onze kantoortijden zijn 8:30 – 19:00. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Fixed price

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Optimaliseren

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. Wat kunnen wij doen als de website, webshop of web applicatie zijn doelstellingen niet behaald?

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier!

CONTACT

CONTACT

Hi,

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Dan mag je met mij contact opnemen om al je vragen te stellen. Telefonisch, via mail of face-to-face!